понедельник, 13 июля 2015 г.

Правий сектор на Житомирщині


Правий сектор у Житомирі.

Ввечері у суботу, 11 липня, близько п’ятдесяти членів «Правого сектору» зібрались біля Житомирського обласного  управління МВС, повідомляє сайт http://baranivka.net
Люди прийшли, щоб висловити солідарність зі своїми бойовим побратимами у зв’язку з ситуацією, що склалась у Мукачевому. До акції також долучились бійці батальйону «Айдар» та активісти ГО «Рух Автомайдан Житомир».

«Ми прийшли, щоб показати, що ми не дамо скривдити жодного члена нашої партії, жодного члена нашого руху, жодного члена ДУКу, жодного нашого побратима. Олігархічні клани, пов’язані з керівництвом Мукачево, просто хочуть прибрати патріотів, які заважають їм творити свої дії», – каже представник «Правого сектору» Андрій.


До мітінгувальників вийшов начальник УМВС Валерій Рудик. За словами головного міліціонера області, житомирські правоохоронці залишаються вірними присязі, яку дали народу України.
«Ми ж у вільній країні, у них така думка, у мене трошки інша думка. Я думаю, що порушувати закон нікому не дозволено, от і все. І ще раз кажу, що міліція вірна присязі українському народу і президенту і виконає будь-який не злочинний наказ. Сьогодні мирна акція, бачите, я мирно вийшов і вони мирно стоять. І ми мирно спілкуємось і посміхаємось одне одному. Всі разом станемо боронити державу від російської агресії. І якщо зараз розігрувати якісь конфлікти, то я вважаю, що це тільки буде на руку російським агресорам. Вони тільки цього і чекають. Вони закидають сюди диверсійні групи, щоб сіяти в країні розбрат. Оце їх задача. Наша задача цього уникати. Ситуація спокійна, нема питань, люди культурні, виважені, інтелігентні як зараз модно казати – “everything alright”. все тихо спокійно “any questions?”», – каже начальник УМВС України в Житомирські області Валерій Рудик.
Мітингувальники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час сутички у Мукачевому. Після півторагодинного мітингу активісти розійшлись.

Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий