понедельник, 5 сентября 2016 г.

Екологічна корупція на Житомирщині!



 Екологічна корупція на Житомирщині!

На Житомирщині продовжується протистояння корумпованої влади і мешканців, громади міста Баранівка.

Нагадаємо, що криза непорозуміння між владою та мешканцями міста Баранівка виникла внаслідок діяльності ( а точніше її відсутності) підприємства «ЕкоНова». 

Як повідомляв сайт zhitomir.info громада міста Баранівка пішла проти районної адміністрації і встала на захист підприємства. Бо люди розуміють, що економіка є базою розвитку будь-якої території. І тільки потім можна говорити про розвиток соціальної інфраструктури, коли в регіоні працює потужний економічний об’єкт. Інакше кажучи коли є робота для людей, і є підприємство, яке наповнює місцевий бюджет. 

Але корумповані чиновники Баранівського району не дають можливості працювати підприємству. Більше того, РДА вступила в тісний зв'язок з Управлінням екології та природних ресурсів Житомирської ОДА.

Зокрема, як зазначає ТОВ «ЕКО НОВА», у своєму листі до Управління екології та природних ресурсів ЖОДА Войцешуку Вадиму Валерійовичу «Також, нам стало відомо, що Ви перебуваєте в стійкому зв’язку із  Баранівською райдержадміністрацією (про що свідчать численні фотоматеріалі в мережі Інтернет), а саме з головою Вільчинським М.Я., та його заступником Хімічем В.В., які не зацікавлені в роботі підприємства, що не платить хабарі місцевій владі та створюють штучні перепони для розвитку підприємства і утворенню нових робочих місць. Ми вимушені підозрювати і Вас у злочинному зговорі». (повний текст листа http://econova.org.ua/?p=314)

В понеділок 5 вересня 2016 року обурені люди зібрались на стихійний мітинг аби домогтись правди від  Управління екології та природних ресурсів.





Але корумпованих бюрократів в Україні знову нічого не лякає. Часи Майдану минули і корупційна гідра в Україні знову підняла голову!

Скільки ще різних НАБУ, САПу, СБУ та ГПУ нам треба зробити в Україні, щоб подолати опір корупційних чиновників?

#поборемокорупціюразом

Комментариев нет:

Отправить комментарий