четверг, 10 августа 2017 г.

«Файна таун» - більше на таємниця? Чому такий ажіотаж?




 «Файна таун» - більше на таємниця? Чому такий ажіотаж?


Компанія К.А.N. Development старанно намагалася зберегти в таємниці початок свого нового проекту ЖК «Файна таун», запуск якого заплановано на вересень 2017-го.

Однак інформація про старт продажів вже в вересні все ж просочилася в Інтернет, і вже активно обговорюється серед киян в соцмережах.

Чому ж виник такий ажіотаж? Адже у Києві, зараз дуже багато новобудов!

Справа в тому, що компанія К.А.N. Development обіцяє щось дійсно грандіозне.
Згідно офіційної інформації це буде не просто квартал - а середовище для життя. Щось у стилі Стівена Пол Джобса.


Фасадна частина комплексу, що виходить на вулицю Салютну, буде виконана у стриманому  європейському стилі. Перші поверхи віддадуть під стріт-РІТЕЙЛ. А вулиця Салютна після  реконструкції стане надсучасною європейською смарт-вулицею з розширеним функціоналом. Передбачено встановлення на вулиці Салютній лавок з інтегрованими батареями та можливістю зарядити свій девайс.  

 

Плюс - розумне LED-освітлення, яке саме підлаштовується в залежності від  доби або погоди, окрема велодоріжка та стоянка на 30 велосипедів.
З огляду на зростаючий попит на електромобілі, для них планується зарядна станція.
Але й це ще не все.



Ось офіційна інформація з сайту:

«Кожен квартал в «Файна Таун» має свою пішохідну територію, де буде створена екозона з різноманітними зонами для дозвілля. Всі дворики під'єднані до спільного простору. Як спадщина на цій території, є алея з 60-річними ялинами. Цей променад девелопер зберігає і розвиває в кільцевий парк з велосипедними доріжками завдовжки майже 3 км! Атмосфери тінистій алеї додадуть два «сухих» фонтана. Форсунки таких фонтанів розміщені в рівень з укладкою доріжок, тому улюблена гра всіх дітей - пробіжки між струменями води в спекотний день - будуть безпечні.»

Але найбільший ажіотаж, та обговорення у сомережах викликала інформація, що для дозвілля жителів Файна таун будуть облаштовані не тільки пішохідні зони і велодоріжки, та сквери, але навіть і майданчики для барбекю і навіть аніматори!

Що ж почекаємо офіційного старту продаж у вересні…

#киев, #новости, #киянка,

Комментариев нет:

Отправить комментарий