среда, 21 октября 2015 г.

Куди Наливайченко послав Шокіна?

Наливайченко послав Шокіна в … Адміністрацію Президента!

Чомусь нікого це не здивувало!
 
shokin159671

Як повідомляє сайт baranivka.net колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що документи, що підтверджують участь Кремля у підготовці розстрілів активістів євромайдану в Києві, є в Адміністрації президента і в канцелярії ГПУ. Так Наливайченко прокоментував заяву генпрокурора України Віктора Шокіна про те, що Генпрокуратура не має доказів участі російських спецслужб у розстрілах мітингувальників у 2014 році.
«Я можу сказати і генеральному прокурору, і головне – журналістам і українцям, де знаходяться ці матеріали, щоб швидше Генеральна прокуратура їх знайшла і долучила до справи. Ці матеріали знаходяться на вул. Банковій, оригінали, я президенту особисто доповідав », – зазначив екс-глава СБУ.
За його словами, документи офіційно зареєстровані ГПУ, там містяться конкретні дані про те, що під час революції Гідності на дачі колишнього керівника СБУ жив помічник президента Росії Владислав Сурков.
«Недостатньо цих двох адрес? Називаю третя адреса: стадіон «Динамо», російський «Витязь» вчить вбивати Небесну сотню. Шановні прокурори, оприлюдніть ці допити і не обманюйте людей », – додав колишній глава спецслужби України.
Разом з тим, Шокін стверджує, що Наливайченко не надав ніяких документів, що підтверджують це. Він сказав, що відомство не має доказів про участь Росії у трагічних подіях на Майдані.

Джерело http://baranivka.net/?p=1066

Комментариев нет:

Отправить комментарий