четверг, 18 февраля 2016 г.

Дивний жовтий телефон Яценюк і Порошенко!

Три повідомлення навколо НЕ відставки Яценюка.


В Україні продовжують обговорювати НЕ відставку Яценюка. І в соцмережах, і на кухнях, і в Києві , і в Ірпені, і в Житомирі.

  1. Все вирішив телефон.

Весь секрет голосування по недовірі уряду в дзвінку по жовтому телефону

Дзвінків було мінімум два, їх показували в прямому ефірі.
Куди ж міг дзвонити прем’єр-міністр прямо із залу засідань парламенту в момент голосування за його відставку ?!
Всі міністри з ним. Губернатору одеської області він теж не дзвонив, Тернопільській — навряд чи. Генпрокурор не те у відставці, не те у відпустці.
Дзвонити Арсеній Петрович міг тільки на Банкову.
В результаті за десять хвилин, поки йшло обговорення ухвалив Луценко, відключилися три тумблера- тридцять з БПП, 20 — з ОППО і 15-16 з Волі народу.
Ось і все он-лайн шоу.
Як там у Макаревича: «.. І в процесі подання створюється враження, що ляльки ходять самі по собі …», — пише на своїй сторінці в Facebook Святослав Олійник.
yatseniuk_640x360_ap_nocredit
  1. Буде Майдан -3?
Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук Станислав Овчаренко
Сите торжество Яценюка, що він разом з Гройсманом обвели лохів навколо пальця — скоро зміниться страшенним переляком
Мирний шлях революції стає фарсом та трагіфарсом. Саме тому мені байдужа ця епопея з (не)відставкою Яценюка.

Я вже писав: «Чим гірше — тим краще». Усі хитрощі, усі інтриги — до моменту, поки не заговорить «товариш маузер» (Маяковський). Адже з нинішнім складом Верховної Ради замість Яценюка був би черговий покидьок, але була б шкода: у частини б людей з’явилася б ілюзія, що «відбуваються зміни на краще». А так ілюзії немає, концентрація образу зла зосереджено на Порошенкові-Яценюку і далі — тому революційна ситуація концентрується та наростає навколо цих обох прізвищ. Вже добре.

Погано інше: цей склад Верховної Ради НЕ може сформувати нормальний уряд ніяк — але саморозпуститися — теж. Президент НЕ зацікавлений у розпуску Верховної Ради — бо кращого складу ДЛЯ СЕБЕ він у наступних скликаннях вже не матиме, і він це розуміє.

Я вже писав, що юридичного шляху для рішення політичної кризи НЕМАЄ. Але і подальше існування такого режиму тотального пограбування та насильства і зради — теж стає нестерпним.

Саме тому головні події будуть розгортатися не в парламенті, не на Банковій, а на вулиці, на Майдані — але без звичної майданної форми протесту. Бо усі мирні засоби протесту вичерпані, усі символічнгі форми протесту лише викликають роздратування.

Я ту згодний з Уманським: наступну долю вирішуватиме «матрос Жєлєзняк». Вже влада стягує сили Національної гвардії та преторіанські частини з колишніх беркутівців.Сите торжество Яценюка, що він разом з Гройсманом обвели лохів навколо пальця — скоро зміниться страшенним переляком. Він вже зараз повинен копати не кордон — а бункер від власного народу. Можливо — він вже цим і опікується…

Так що цими хитрощами з голосуванням в Верховній Раді справа не закінчується.
Мирного шляху для України не залишилося: або масовані репресії проти нерішучого та беззахисного населення — або сильний внутрішній конфлікт, незважаючи на зовнішній фронт проти путінської Росії, з якою «наша» олігархія знаходиться в економічному та культурному симбіозі. Знищити зовнішнього ворога, не усунувши їх союзників всередині країни просто неможливо. З Муженком, Полтораком, Науменком, Матіосом, Гелетеєм, Жебрівським, Аваковим чи Москалем перемогти Путіна неможливо. Їм ще потрібно підстелити собі соломки — щоб було у разі чого куди тікати. Для цього їм немає сенсу зайвий раз нервувати Путіна.
maydanim-r25
  1. Влада теж вважає, що може бути Майдан -3
16/02/2016 На базу “Пролісок” звозять екс-бійців спецпідрозділу “Беркут” для охорони столиці під час відзначення річниці масових розстрілів на Майдані 20 лютого.
Про це повідомляє власне джерело ІНФОРМАТОРа.
Колишніх “беркутівців” розміщають на базі “Пролісок”, що на Житомирській трасі під Києвом. Укрїнські ветерани-афганці готуються блокувати цю базу.
Окрім того, у столицю звозять значну кількість бійців внутрішніх військ з областей, зокрема Львівської, Кіровоградської, Одеської.
Як відомо, 20 лютого ще називають “чорним четвергом” Революції Гідності через безпрецедентну жоорстокість силовиків і значні втрати повсталих.

Джерело http://irpin.today/?p=4084

Комментариев нет:

Отправить комментарий