суббота, 27 сентября 2014 г.

Прокурор Пацкан «відмазує подєльніка» Федорука від відповідальності!

Життя міста Ірпінь різноманітне, і для декого безпечно.
Особливо якщо ти прокурор або твій друг прокурор.

У публікації "Прокурор Пацкан - кримінальна криша корупції на Приірпінні" було виявлено факт відмивання державних коштів в сумі понад 2 млн. грн. при прокладанні каналізаційної мережі в мікрорайоні Лісова Буча. Ще в березні місяці цього року було проінформовано прокуратуру Ірпеня щодо цього злочину. Лише в червні місяці Ірпінська прокуратура спільно з фінансово-економічною інспекцією нарешті «соізволили» провести перевірку, та підготували Акт перевірки, вказавши лише завищення розцінок на суму 170 тис. грн., а відсутність виконаних робіт «тіпа» не виявили взагалі…
Після того, як місцеві мешканці склали «Акт про встановлення факту виконаних робіт», в якому зазначалося, що роботи з прокладання каналізаційної мережі не проводилися взагалі та під яким підписалося понад 150 громадян, наша доблесна прокуратура «заникала» свій Акт перевірки із вказаними 170 тис. грн. та відкрила кримінальне провадження по факту скоєного злочину.


Однак, порушивши кримінальну справу по факту, прокуратура приховує склад злочину конкретних посадових осіб, які «стирили» 2 млн. грн. бюджетних коштів, а саме успішного мера Бучі та директора комунального підприємства «Бучабудзамовник», підписи яких стоять на липовому Акті про приймання виконаних робіт.






Але активісти і міста Ірпінь будуть і далі докладати всіх зусиль, щоб не дати зам’яти в черговий раз доблесною прокуратурою махінації нашої влади та негайного кримінального провадження не по факту, а по конкретним посадовим особам. 
Автор 

Віктор Бархоленко

Комментариев нет:

Отправить комментарий