четверг, 26 января 2017 г.

Заклади Києва з великими порціями ТОП-8

Заклади Києва з великими порціями ТОП-8

Де підкріпитися всією сім'єю? ТОП-8 закладів Києва з великими порціями!

Зі стрибком долара похід в кафе або ресторан всією сім'єю став пристойною статтею витрат, а часом і недозволеною розкішшю. Ми намагаємося повноцінно їсти вдома, а в затишні заклади забігати тільки на чашечку какао з десертом.
На щастя, можна економити на кількості замовленої їжі! До вашої уваги 8 закладів Києва, де ви можете замовити 2 страви і спокійно пообідати втрьох!



THE BURGER
Ось уже як пару років молодь відкрила для себе це місце і тепер вечорами знайти вільний столик в цьому закладі просто неможливо.
«The Burger» пропонує гостям 12 видів смачних бургерів, в тому числі вегетаріанських і курячих, а також кілька видів стейків різного ступеня прожарювання.
Крім того, ввічливий персонал закладу робить все, щоб гостям було комфортно: маленьким дітям можуть приготувати страви, яких немає в меню, а також принести іграшку.
Порції в цьому ресторані дуже великі, за рахунок того, що будь-яку м'ясну страву вам приносять із салатом і картоплею, які входять у вартість. А також у вашому розпорядженні безлімітна пепсі при замовленні будь-якої основної страви!
Адреса: вул. Велика Васильківська, 5.

«ШАЛЕНА МАМА»
Незважаючи на те, що кафе знаходиться недалеко від червоного корпусу університету ім. Т.Г. Шевченка, популярне воно не тільки серед студентів. Тут можна провести з чоловіком затишний вечір, якщо ви раптом загулялись вечірнім Києвом, адже заклад працює цілодобово. А можна посидіти всією сім'єю після активної денної прогулянки.
Приміщення «Шаленої мами» не надто велике, але аншлагу там зазвичай немає.
Тут просто величезні порції азіатської їжі: рису з м'ясом і овочами, локшини різних видів та інших страв тайської кухні. Все це готується дуже швидко і,зазвичай, при вас за барною стійкою.
Також в кафе величезний вибір безалкогольних коктейлів для дітей за хорошими цінами.
Адреса: вул. Терещенківська, д. 4а.

SALATEIRA
Смачно і здорово поїсти всією сім'єю можна в мережі закладів «Salateira», яка спеціалізується на смачних салатах. Але в кафе ви знайдете і інші страви італійської кухні: пасти, равіолі, крем-супи.
Порції тут настільки щедрі, що одним тільки салатом наїсться навіть здоровий чоловік, а деякі дівчата ділять блюдо на двох!
«Salateira» пропонує вам за фіксовану ціну вибрати будь-які 5 компонентів в свій салат, або дає вам право вибирати скільки завгодно інгредієнтів, але тоді ви заплатите 10 гривень за кожен із них. Соус песто, оливкова олія, вода з м’ятою і лимоном - безкоштовні для всіх відвідувачів.
Адреси:
-Велика Васильківська, 72;
-Майдан Незалежності, 1, ТЦ «Глобус»;
-вул. Гната Хоткевича, 1-Б, ТРЦ «Проспект»;
-вул. Ярославська, 56-а;
-вул. Петра Сагайдачного, 37;
-пр-т Генерала Ватутіна, 2-т, ТРЦ «SkyMall»;
-вул. Михайла Гришка, 3-А;
-вул. Лугова, 12, ТРЦ «Караван».

MISTER CAT
Мережа піцерій Mister Cat вважається доступною для будь-якого прошарку населення: сюди люблять приходити і сім'ї з дітьми, і студенти, і офісні працівники під час обіду.
Меню кафе налічує більше, ніж 20 видів тонкої піци дуже великих розмірів (1-1,5 м в довжину для великої компанії). Зручно те, що таку велику піцу можна попросити скласти з декількох видів піц, таким чином спробувати різні смаки і вирішити проблему труднощів вибору.
Крім піци, тут можна спробувати 60 видів суші, різні страви азіатської та європейської кухні. Студенти особливо обожнюють сніданки в Mister Cat, порції яких дуже великі.
Адреси:
-просп. Перемоги, 47-а;
-вул. В. Васильківська, 72, ТЦ «Олімпійський»;
-просп. Перемоги, 45;
-вул. Срібнокільська, 3-Е;
-просп. Голосіївський, 132.

UNDER WONDER
Але заради великих порцій на сніданок краще йти в київський ресторан Under Wonder, де за розумну ціну вам принесуть величезну тарілку сирників, млинців, оладок і смачних заправок до них. Також тут готують дуже смачний омлет із лососем і овочами.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 21.

«Жовток»
У «Жовтку», якщо ви зробили замовлення, то на каву у вас безліміт. Крім такого приємного бонусу заклад підкуповує своїми великими порціями бургерів з гарніром, а також сетів на сніданок.
Причому, сніданки тут готують з 8-ї ранку і до пізньої ночі, тому будь-яке блюдо з цього меню ви можете спробувати навіть вдень. Тут пропонують 4 різних варіанти ранкового перекусу: класичний англійський, італійський, французький і сніданок імені Елвіса Преслі.
Від останнього будуть в захваті діти: в нього входять тости з арахісовою пастою, банани в карамелі, шоколадний ганаш, полуниця і бананове молоко!
Адреса: вул. Льва Толстого, буд.11 / 61.

LINAS
Не можна сказати, що Linas пропонує відвідувачам дуже вишукану кухню, але їх серця він однозначно полонить розміром порцій, тому як вони тут величезні!
Однієї порції будь-якої страви легко вистачає на двох, тому завбачливі офіціанти повідомляють про те, що залишки можна забрати з собою в пластикових контейнерах.
Адреси:
-пл. Бессарабська, 2;
-вул. Шота Руставелі, 8;
-вул. Червоноармійська, 5;
-вул. Жилянська, 5/60;
-вул. Лебедєва-Кумача, 29;
-вул. Велика Васильківська, 5.

L’ENTRECOTE
Ресторан європейської кухні L'entrecote пропонує зелений салат з Айсберга, хрусткий багет із гірчицею, картопля або овочі гриль до всіх м'ясних страв зі SMART MENU! До бургерів автоматично додається гірка смаженої картоплі з фірмовим соусом.
Таким чином, однією порцією спокійно може підкріпитися 2 людини!
Адреса: пр. Оболонський 1-б, ТРЦ «Dream Town».


Комментариев нет:

Отправить комментарий