четверг, 26 января 2017 г.

Де в Києві покататися на сноуборді і лижах?

Де в Києві можна покататися на сноуборді і лижах! 

Протасів Яр
Це вже не просто гора посеред міста. Це вже справжній гірськолижний спортивний комплекс!
Він знаходиться майже в центрі Києва, так що дістатися до нього не складно з будь-якої точки міста. Для любителів покатушок відкрито 4 траси: 150 метрів для діток; 275 метрів для новачків; 500 метрів для практикуючих і 320 метрів для професіоналів і спортсменів. Функціонують 2 підйомника: одномісний для траси довжиною 275 метрів, і двомісний для траси 320 метрів. Є ресторан.
В ніч із суботи на неділю проводяться нічні катання (з 22:30 до 4:00), стежте за розкладом. Вартість нічного скіпаси - 250 гривень; після 2:00 - 130 гривень; без використання підйомника - 50 гривень.
Час роботи: щодня з 10:00 до 22:00 (в понеділок - з 14:00, з суботи на неділю проводяться нічні катання).
Адреса: Протасов Яр, 23а.
Як дістатися: від метро "Палац Спорту" тролейбус №40.
Ціни: вхід 20 гривень; підйомник - 10/20 гривень підйом; прокат лиж, сноубордів, палиць, одягу - від 105 до 155 грн на 3-4 години. 




Вишгора
Гірка з вражаючим видом на Київське море знаходиться в 20 хвилинах їзди від Києва. Довжина траси - 200 метрів, є стрічковий підйомник для лижників і сноубордистів, а також один для сноутюбінга. Після катань можна підкріпитися в кафе. Є нічні катання (з 23:00 до 4:00), стежте за розкладом. Вартість нічного скіпаси - 250 гривень; прокат лижного або сноуборд комплексу - 250 гривень / ніч.
Додаткові активності: сноутюбінг (щось на зразок надувних санок), вартість 250 гривень за 2 години (сюди входить оренда тюба і користування підйомником). Є гірськолижна школа для дітей і новачків.
Час роботи: щодня з 10:00 до 22:00 (в понеділок з 16:00).
Адреса: Вишгород, вул. Ватутіна, 102.
Як дістатися: від станції метро "Героїв Дніпра" №397 до зупинки Аптека; №1 до кінцевої зупинки комплекс "Вишгора"; від площі Тараса Шевченка: №398 (Київ) - до зупинки Аптека; №1 - до кінцевої зупинки комплекс "Вишгора".
Ціни: вхід вільний; підйомник - 15-20 гривень підйом; прокат лиж, сноубордів, палиць, одягу - 100 до 120 грн / год; абонементи від 80 до 150 гривень.


Гірка Голосієво
Рік тому в Голосіївському парку обладнали непогану гірку для катання, зручну як для навчання дітей, так і для дорослих. Однак в цьому році комплекс не відкривався, гірка заросла бур'яном.
Ось що пишуть кияни:
"Підйомники не працюють. Прокату немає, освітлення немає. На територію лижної бази закриті ворота і написано" вхід заборонений ". Поруч із лижною базою є прокат сноутюбів і гірка 100 метрів. Підніматися пішки", - повідомляє житель міста Дмитро.
"Так добре було в минулому році, звичайно перебої з підйомником були, але все одно класно. Така альтернатива Протасову Яру. Дитина була в захваті. Хотіли на цих вихідних поїхати. Шкода", - пише Наталія Мазур.


Лиса гора
Містичне місце може похвалитися гірками і спусками на будь-який смак. Катаються тут, як на санках, так на лижах і сноубордах.

Гідропарк
Тут майже немає гірок, але зате є лижні траси і красивий вид на засніжений ліс і місто.

Парк ім. Рильського
У парку розташовано кілька крутих гірок і досить багато більш пологих.

Пейзажна алея
Гірки та схили Пейзажки приваблюють найвідчайдушніших екстремалів Києва.

Парковий комплекс біля Батьківщини-мати
На території Музею історії України у Другій світовій війні можна здійснювати прогулянки на лижах і спуски на схилах.
Хоча цей варіант більше розрахований на бігові лижі
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий