среда, 25 января 2017 г.

Допоможи рідному місту! Підпиши петицію!



Киянка закликає - допоможи рідному місту! Підпиши петицію!


5 причин підписати петицію про винесення заводу «Фанплит» за межі м. Києва
та поширити її:

1. Це не просто потрібно для мешканців Лівого берега Києва, щоб зберегти власне здоров’я. Системне забруднення повітря токсичними промисловими відходами практично веде до екологічної катастрофи і обов’язково позначиться на здоров’ї кожного.




2. Навіть якщо Ви мешкаєте на Правому березі Києва, проявіть себе як свідомий громадин та киянин, який любить своє місто! 



3. Винесення шкідливих виробництв за межі міста – це нормальна європейська практика. Сьогодні найбільше місто України робить вигляд, що проблеми не існує. Петиція передбачає винесення токсичного виробництва за межі Києва та задати нові стандарти міського середовища. 


Наприклад, найекологічні  заводи Toyota, які є зразковими по дотриманню екологічних норм, у Європі знаходяться за межами міста!


4. Підписавши петицію, ми нарешті переможемо тих, хто заробляє на нашому з Вами здоров’ї. 



Кожен мешканець Лівого берега Києва і так знає, коли вітер з боку «Фанплита»!


5. Так, інструмент петицій в Києві викликає дуже багато запитань. 


Із моменту його запуску успішні петиції, які не торкалися перейменування вулиць, загрузли в бюрократичних процедурах і конфліктах інтересів. Дана петиція дасть можливість перевірити життєздатність такого інструменту донесення повідомлень до міської адміністрації. Зібравши підписи, ми зрозуміємо, чи є петиції реальною можливістю взаємодії киян і адміністрації столиці, або петиції - не більше ніж спосіб каналізувати протестні настрої і міські ініціативи.

Щоб підтримати петицію необхідно зробити наступне:

1. Підписати її ось тут


https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5280

2. Поділитися нею на своїй сторінці в соцмережах.


3. Написати 5 своїм друзям повідомлення, в яких попросити їх зробити вище перераховані дії.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий