вторник, 31 марта 2015 г.

Микола Вільчинський вже громадянин Ізраїлю?



Відомий Баранівський аферист Микола Вільчинський прагне захиститися від арешту громадянством Ізраїлю!

Як повідомляють СМІ Вільчинський кілька разів консультувався із своїм родичем, екс-міністром енергетики Ставицьким, якому вже вдався подібний фінт

Скандальний політик-бізнесмен із Баранівки Микола Вільчинський намагається отримати ізраїльський паспорт, аби мати право виїхати до цієї країни. Читайте також,


На Каене по Житомиру ганяв головою став!

Люстрировать нельзя помиловать

Про це повідомляють джерела у посольстві Ізраїлю в Україні, де розглядають відповідне клопотання Вільчинського.

Формальна причина його бажання мати друге громадянство – прагнення повернутися на історичну батьківщину. Натомість реальна –страх перед антикримінальними розслідуваннями Житомирського УБОЗ. Перше – стосується доведення до банкрутства та знищення славетного «Баранівського фарфору». А друге – контрабанди до Сомалі, Сирії та Нігерії, яку здійснював Вільчинський разом із кримінальним авторитетом «Пупсом» під виглядом вивезення отруйних відходів.  
Вільчинський відчуває, що кільце навколо нього стискається. Слідчі мають вагомі докази для взяття підозрюваного під варту. Він усвідомлюєможливість арешту і намагається за гроші отримати за прискореною програмою прихисток в Ізраїлі. За моєю інформацією, Вільчинський кілька разів консультувався із своїм родичем, екс-міністром енергетики Ставицьким, якому вдався подібний фінт. Тепер Ставицький став ізраїльським громадянином Розенбергом, який не може бути виданий Україні через відсутність відповідних двосторонніх угод між Україною та Ізраїлем. Цього прагне і Вільчинський і очікуванні другого паспорта. Водночас дочекатися він може як другого паспорта, так і реального терміну ув’язнення. Адже за інкримінованими йому статтями Вільчинський може отримати до 10 років за гратами.
Нагадаємо, що історія з Вільчинським набула всеукраїнського розголосу після оприлюднення антикримінального розслідування "Микола Вільчинський - найвідоміший БАРАНівський аферист". Журналісти житомирщини допускають можливість арешту Вільчинського.

 Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий