четверг, 16 февраля 2017 г.

Києву чисте повітря!

Києву чисте повітря!

П'ять причин підписати петицію про винесення заводу «Фанплит» за межі м Київ:

1. Це не просто потрібно для жителів Лівого берега Києва, щоб зберегти власне здоров'я. Системне забруднення повітря токсичними промисловими відходами практично веде до екологічної катастрофи і обов'язково позначиться на здоров'ї кожного.





2. Навіть якщо Ви живете на Правому березі Києва, проявіть себе як свідомий громадянин і киянин, який любить своє місто!





3. Винесення шкідливих виробництв за межі міста - це нормальна європейська практика. Сьогодні найбільше місто України робить вигляд, що проблеми не існує. Петиція передбачає винесення токсичного виробництва за межі Києва і поставити нові стандарти міського середовища.
Наприклад, екологічні заводи Toyota, які є зразковими щодо дотримання екологічних норм, в Європі знаходяться за межами міста! 




4. Підписавши петицію, ми нарешті переможемо тих, хто заробляє на нашому з Вами здоров'я.
Кожен житель Лівого берега Києва і так знає, коли вітер з боку «Фанпліта»! 




5. Так, інструмент петицій в Києві викликає дуже багато запитань.
З моменту його запуску успішні петиції, які не торкалися перейменування вулиць, загрузли в бюрократичних процедурах і конфлікти інтересів. Ця петиція дасть можливість перевірити життєздатність такого інструменту донесення повідомлень в міську адміністрацію. Зібравши підписи, ми зрозуміємо, чи є петиції реальною можливістю взаємодії киян і адміністрації столиці, або петиції - не більше ніж спосіб каналізувати протестні настрої і міські ініціативи.

Щоб підтримати петицію, необхідно зробити наступне:

1. Підписати її ось тут

https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5280

2. Поділитися нею на своїй сторінці в соцмережах.

3. Написати 5 своїм друзям повідомлення, в яких попросити їх зробити вищеперелічені дії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий